Glazen (schuif)wanden

Glazen schuifwand / schuifdeuren

Ben jij opzoek naar een glazen schuifwand/deuren voor jouw terrasoverkapping of kapschuur? Blokhuttengoedkoop heeft verschillende soorten en merken glazen schuifwanden in het assortiment. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen een standaard glazen schuifwand of een schuifwand op maat. Onze glazen schuifwanden worden bij aanschaf van een terrasoverkapping of kapschuur geheel kosteloos thuis bezorgd. Ook kan je bij ons betalen met Mollie dit is een veilige betaalmethode (in beveiligde online omgeving) of u kiest voor contante betaling bij aflevering aan onze chauffeur, er is zelfs de mogelijk vooraf met een factuur te betalen zodat u geen onveilig gevoel heeft van veel geld in huis. Neem gerust contact met ons op om alle opties te bespreken 0515-443548.

Neem je een standaard glazen schuifwand/deuren of op maat gemaakt?

Je kan bij ons kiezen uit twee verschillende glazen schuifwanden, zo kan je kiezen voor een standaard glazen schuifwand, deze worden met massa geproduceerd in de fabriek en zijn daarom ook een stuk goedkoper dan een glazen schuifwand op maat. Bij de overkapping op maat wordt je glas nauwkeurig geleverd op de millimeter nauwkeurig. Zoals je misschien kan raden zijn schuifwanden op maat enigszins duurder dan een standaard uitvoering. Dit komt vanzelfsprekend omdat deze speciaal voor jou worden gemaakt op maat. 

Wil je toch een schuifwand die goedkoop is maar toch van goede kwaliteit? Dan raden we je aan om een standaard schuifwand te nemen. Wil je een schuifwand precies op maat hebben afgewerkt en ben je bereid om wat meer te betalen? Dan raden we je aan om maatwerk te kiezen, dan krijg je daar geen spijt van. Wij helpen je graag met bepalen van de juiste maatvoering.

Eenvoudig optimaal genieten van je tuin door glazen schuifwand.

De glazen schuifwand is de toegang tot jouw tuindomein. De schuifwanden zijn eenvoudig te plaatsen op jouw bestaande terrasoverkapping. Met de glazen schuifwand in jouw overkapping (blokhut) of kapschuur wordt dit ook een gedeelte van jouw thuisgevoel. De combinatie van de overkapping met glazen schuifwand zorgt ervoor dat je huis en tuin een uitstekende overgang maakt. De glazen schuifwand is in alle weersomstandigheden ideaal te gebruiken. Als het koud is, kijk je over het uitzicht van je tuin in je warme overkapping. Advies bij extreem kou weer neem dan een terrasverwarmer om lekker warm in uw overkapping te kunnen blijven. Als het buiten warm weer is zet u de glazen schuifwand eenvoudig open en kan je optimaal genieten van je eigen tuin.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Glazen schuifwand lengte 2900mm 4-sporig
  Vraag over dit product?
 2. Glazen schuifwand lengte 3900mm 4-sporig
  Vraag over dit product?
 3. Glazen schuifwand lengte 4900mm 4-sporig
  Vraag over dit product?
 4. Glazen schuifwand lengte 5900mm 4-sporig
  Vraag over dit product?
 5. Glazen schuifwand lengte 4900mm 5-sporig
  Vraag over dit product?
 6. Glazen schuifwand lengte 5900mm 6-sporig
  Vraag over dit product?
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren