Kingmabuitenleven-klantenservice

Waar kunnen we u mee helpen

Kingma Buitenleven is sinds jaar en dag een begrip binnen Friesland en ook daarbuiten. Als het gaat om mooie buitenverblijven, blokhutten, garages, tuinmeubels of opbergruimte in tuinen bent u bij Kingma Buitenleven aan het goede adres. Met ons jonge en dynamische teamgeest staan wij graag voor u klaar.

Onze showtuin met uitgebreid assortiment!

Op ons bedrijfsterrein in Hommerts vindt u een compleet vernieuwde showtuin met hierin ons uitgebreid assortiment 40- tal buitverblijven, blokhutten en tal van aanverwante artikelen. Kingma Buitenleven is niet alleen een webwinkel. Ook heeft Kingma Buitenleven een grote voorraad aan schuttingen, tuinpalen, planken, natuurlijke afscheidingen. Wij zijn gevestigd in Hommerts (Friesland). U bent van harte welkom op ons terrein en ons vakkundig team staat voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Bestellen

Als u een bestelling heeft geplaatst bij ons zoals een blokhut, veranda, garage etc, nemen wij contact met u op. We kunnen dan een planning met u maken over wanneer we kunnen leveren en waar. Naast dat we zelf bestellingen afleveren gebruiken we, afhankelijk van de grootte, ook externe transporteurs.

U kunt bij Kingma Buitenleven op de webshop betalen met de meest gebruikte betaalmethoden zoals iDeal, CreditCard, Bancontact, Sofort, Overboeking en PayPal. Betalingen op onze shop worden gefaciliteerd door Mollie. Mollie is het snelst groeiende en meest betrouwbare betaalplatform in Nederland. Uw betalingen worden veilig uitgevoerd volgens alle geldende regels van De Nederlandse Bank en via onze versleutelde SSL-verbinding zijn uw betaalgegevens beveiligd. Uiteraard zorgt onze veilige bestelprocedure ervoor dat u gerust online betalingen kunt doen op onze website. Mocht u toch twijfelen, neem dan eerst eens contact met ons op, wij helpen u graag.

Om de door u reeds geplaatste bestellingen te kunnen zien, dient u in te loggen op uw account. Daar ziet u de link "Bestellingen" staan. Klik hier op. U ziet nu een overzicht van de door u reeds geplaatste bestellingen.

Niet tevreden met uw product? Neem contact met ons op op telefoonnummer: +31 515-44 35 48 of per mail voor meer informatie.

Levering

U kan bij ook langskomen met eigen transport om uw bestelling om te komen halen. Neem even contact met ons op zodat wij uw bestelling voor u klaar kunnen zetten.

(Met uitzondering van eilanden en milieuzones) Het verzenden van onze producten hangt af van wat u bestelt. Lossen kleine artikelen kunnen we per post naar u opsturen. Hiervoor worden de gebruikelijke tarieven van PostNL gebruikt. Voor middelgrote of grote producten geldt dat we deze bij u langs kunnen komen brengen voor € 100 euro (binnen Nederland, met uitzondering van de eilanden). Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen met eigen transport. Bij thuisbezorging neemt de transporteur of chauffeur van tevoren contact met u op over de datum van levering van de bestelde goederen. Daarna worden de bestelde goederen door de chauffeur/transportbedrijf op het van tevoren afgesproken adres gelost. De goederen worden naast de vrachtwagen gelost, deze staat op de openbare weg. De chauffeur is niet aansprakelijk voor eventuele schade of vermissing na lossen van de goederen. LET OP: Adres moet goed bereikbaar zijn voor een vrachtauto. Indien er voor de vrachtauto geen mogelijkheid is om ter plaatse te lossen zal er door de klant vooraf een alternatief adres aangewezen moeten worden waar wel gelost kan worden.

Ons bedrijf beschikt over een professioneel montageteam voor het plaatsen van blokhutten. Als bedrijf hebben wij het VCA-keurmerk. Zo weet u zeker dat uw buitenverblijf goed staat.

Account

U maakt een account aan door rechtsboven in de pagina op de link "Account aanmaken" te klikken.

In uw account kunt u uw accountgegevens wijzigen zoals uw persoonsgegevens, uw wachtwoord of uw factuur- en verzendadres.

Kingma Buitenleven respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Kingma Buitenleven zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Kingma Buitenleven gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

  • Om het winkelen bij Blokhuttengoedkoop zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

  • Als u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief gebruiken wij uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven voor onze nieuwsbrief in uw persoonlijke overzicht in uw account.

  • Als u bij Blokhuttengoedkoop een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Kingma Buitenleven zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.